עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי קרם קרמל
המתכון עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי קרם קרמל מוכן בערך 1 שעה ו -45 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קצפת, קפה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת קרמל עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת קרמל עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תחתית ספריי וצדדים של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול, ולאחר מכן תחתיות של מחבתות עם נייר קלף בישול או נייר שעווה.
בקערה בינונית, להכות קפה, קקאו וקינמון עם חוט להקציף עד חלקה; להפריש כדי להתקרר מעט. בקערה בינונית נוספת, מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה עד מעורבב היטב; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד שמנת.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת; להפריש. מערבבים חלב חמאה ווניל לתוך תערובת קפה. החל מתערובת קמח, לסירוגין לנצח תערובת קמח, 1/3 בכל פעם, ותערובת קפה, 1/3 בכל פעם, לתערובת חמאה על מהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם. כאשר כל החומרים נוספו, לנצח 30 עד 60 שניות יותר או עד הבלילה חלקה מעורבב היטב.
אופים 32 עד 37 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב מחבתות על מדפי קירור 10 דקות.
הסר עוגות ממחבתות כדי מתלים קירור (להשאיר נייר על עוגות). מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, לנצח את dulce de leche וגבינת שמנת במהירות גבוהה על 2 דקות או עד מעורבב וחלק; לגרד בצד של קערה. הכה בקצפת עד פסגות נוקשות טופס.
על צלחת הגשה, מקום 1 עוגה, מעוגל בצד למטה; להסיר אניה נייר.
מורחים 3/4 כוס של הזיגוג מעל ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצה.
מניחים עוגה, מעוגל בצד למעלה, על העוגה הראשונה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
מגישים מיד, או מקררים עד ההגשה.