קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד קרמל מלוח של חנה אובי

עוגת שוקולד קרמל מלוח של חנה אובי
עוגת שוקולד הקרמל המלוחה של חנה אובי לוקחת בערך 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 783 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 601 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, אבקת אפייה, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-כתום עם קרמל מלוח, עוגת שוקולד מומלחת-קרמל עם שש שכבות, ו קרם חמאה קרמל מלוח עוגת שוקולד.

הוראות

1
ראשית, להפוך את הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2
יוצקים 100 מ " ל מים לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הסוכר וסירופ הזהב, מבשלים בעדינות עד שנמסים, ואז מגבירים את החום קצת ומבשלים עד שהקרמל הוא צבע חום זהוב כהה. לסובב את המחבת מדי פעם כדי למנוע דבק אבל לא לערבב. כבה את החום בזהירות להקציף את החמאה, קרם כפול frache crme זה יהיה בועה גבוהה למדי.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
סירופ זהבסירופ זהב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את מלח הים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
5
להקציף עד חלקה, ואז להשאיר להתקרר עד סט מעט. אתה יכול לעשות את זה עד 3 ימים מראש וצינה במקרר רק לחמם בעדינות עד רך מספיק כדי להפיץ לפני הרכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
עכשיו תכין את העוגה.
7
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
גריז עוגת קפיץ 23 ס " מ בדיל וקו את הבסיס עם קלף אפייה. ממיסים את השוקולד, החמאה והחלב במחבת גדולה על אש נמוכה, תוך ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
הסר מהחום, ולאחר מכן הכה בסוכר ווניל. מגניב במקצת. מקציפים את חלמוני הביצה ואת frache crme יחד, ואז לערבב את זה לתוך תערובת השוקולד, ואחריו קמח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
10
לטאטא את החלבונים ביצה בקערה נקייה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים שליש החלבונים לתוך תערובת העוגה, ואז לקפל בעדינות בשאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוצקים לתוך פח מוכן ואופים במשך 40-50 דקות עד המשרד לגעת. השאירו להתקרר במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפח ולסיים קירור על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
עבור הגנאש, מחממים את השוקולד והקרם יחד על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
13
יוצקים לתוך קערה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
כדי להרכיב, לחתוך את העוגה מקורר במחצית אופקית. כריך יחד עם חלק מהקרמל שלך אתה אולי לא צריך את כל זה, אבל להיות נדיב כדי לאזן את ציפוי ganache מריר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
15
מורחים את הגנאש על החלק העליון של העוגה ומפזרים כמה גבישי מלח ים וכמהין שוקולד, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

115דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה מומלחת, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה מומלחת, בתוספת תוספת עבור משומן225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד רגיל (70% קקאו)שוקולד רגיל (70% קקאו)1501 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר muscovado אורסוכר muscovado אור2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1501 לב מפאלדי טרי אם אפשרcrème fraîchecrème fraîche225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה450דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלגלית סוכרגלגלית סוכר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ זהבסירופ זהב115דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה מומלחתחמאה מומלחת1251 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'crème fraîchecrème fraîche2חתיכות טופי הית' ברמלח ים קשקשי (השתמשנו Maldon)מלח ים קשקשי (השתמשנו Maldon)225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד רגיל (70-80% מוצקי קקאו)שוקולד רגיל (70-80% מוצקי קקאו)2501 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול1עבור כל אחד.כמהין שוקולד, כדי לקשטכמהין שוקולד, כדי לקשט

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת שוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.