עוגת שוקולד תותים ויקטוריאנית
עוגת שוקולד תות ויקטוריאנית אורכת כשעה ו-5 דקות מתחילתה ועד סופה. לקינוח הזה יש 1018 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-41 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.74 דולר למנה. 84 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך תמצית וניל, קיצור, סודה לשתייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44%. הציון הזה מוצק. עוגת שוקולד תות ויקטוריאנית, עוגת גרניום ויקטוריאנית ורדים וכריך לחתוך ויקטוריאני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים מים וקקאו עד לתערובת אחידה; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה, קרם חמאה, סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם תערובת הקקאו, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9-in. מחבתות בצורת לב.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
פורסים 10 תותים; לְהַפְרִישׁ. טובלים את יתרת התותים השלמים בשוקולד מומס, כשלושה רבעים למעלה; נותנים לעודפים לטפטף.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה; מקררים עד להתייצבות.
להקפאה, לקיצור שמנת וסוכר קונדיטורים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית; מוסיפים מים בהדרגה, מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מורחים בין השכבות ומעל למעלה ודפנות העוגה. מניחים בצד להתייצבות, כ-30 דקות.
לציפוי, מחממים שוקולד צ'יפס ושמנת בסיר קטן על אש בינונית עד שהשוקולד נמס, תוך ערבוב מדי פעם.
מורחים על עוגה חלבית עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד להתייצבות.
לפני ההגשה מסדרים שתי שורות של תותים פרוסים על גבי העוגה בצורת לב. ממלאים את המרכז בשברי שוקולד ומפדרים בסוכר קונדיטורים אם רוצים.
מניחים תותים טבולים סביב הבסיס. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת שוקולד בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טרפתן מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
![טרפתן מרלו]()
טרפתן מרלו
על האף, תווים פרחוניים של סיגלית כתוש מובילים את הדרך לניחוחות פירות כהים של דובדבנים שחורים, שזיפים בשלים ופטל שחור של הקיץ. ניחוחות מורכבים שממשיכים להתפתח בכוס. בחיך, היין מובנה ומאוזן היטב, מציע טעמים של פטל שחור ושזיף, עם רמז של שוקולד מריר ועור משובח. תחושת הפה מלאה ועשירה, עם טאנינים קטיפתיים רכים שממשיכים דרך היינות לטווח ארוך טעים עם ברווז, עוף על האש, שקדי חזיר מזוגגים בדובדבנים, מנות בקר וטלה, פסטות על בסיס עגבניות ופיצה זיתים שחורים ופטריות. 89% מרלו, 8% מלבק, 2% קברנה פרנק, 1% קברנה סוביניון