עוגת שזיף ושקדים כפרית
מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. אם יש לך חלק-גבינת ריקוטה רזה, חלמון ביצה, שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת שזיפים כפרית, עוגת שזיפים כפרית, ו שזיף כפרי וטארט פורט.
הוראות
מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
שלב קמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח במעבד מזון.
מוסיפים ריקוטה ו-4 המרכיבים הבאים (דרך וניל); דופק עד שהתערובת מתחילה ליצור כדור. לא overprocess. צורה לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד, להכניס למקרר 2 שעות או לילה.
מניחים בצק על נייר שעווה מקומח קלות. למעלה עם גיליון אחר; לרדד למעגל 10 אינץ'.
הסר נייר שעווה, ולהעביר את הבצק לסדין אפייה מוכן. מקפלים קצוות לעשות שפה 1/2 אינץ'.
אופים במשך 10 דקות במרכז התנור.
הסר מהתנור, ומברשת למעלה עם ביצה לבן. החל בקצה החיצוני ועובד לכיוון המרכז, לארגן פרוסות שזיף במעגלים קטנים יותר ויותר עד הקרום מכוסה.
מפזרים 2 כפות סוכר באופן שווה על שזיפים, ואופים במשך 25 דקות. למעלה עם שקדים הנותרים 1 כף סוכר, ואופים במשך 10 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב שזיפים מתרככים.
הסר טארט מהתנור, וקריר לפחות 5 דקות.