קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שחמט קולוניאלית

עוגת שחמט קולוניאלית
עוגת שחמט קולוניאלית יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. אם יש לכם ביצה, קרום עוגה בלתי מוסווה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אנגוס בארן עוגת שוקולד שחמט, טוסט צרפתי ממולא קולוניאלי מבית פנקייק קולוניאלי, ו לחם שיבולת שועל קולוניאלי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר, לשלב סוכר לבן, סוכר חום, קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים חלב ומוסיפים מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
חלבחלב
4
חום, ערבוב כל הזמן, עד סוכר מתמוסס ומרגרינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
סוכרסוכר
5
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
6
בקערה גדולה, להקציף חלמון ביצה, ביצה ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
להקציף בתערובת סוכר מקורר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
9
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 250 מעלות F (120 מעלות C) ואופים במשך 25 דקות נוספות, או עד העליון הוא נפוח הקצוות הם חום זהוב. אפשר להתקרר לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.