עוגת שטרויזל אוכמניות
אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר חום, אוכמניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שטרויזל אוכמניות, עוגת שטרויזל אוכמניות קפה, ו עוגת שטרויזל מאפין אוכמניות.
הוראות
מערבבים אוכמניות וסוכר 1/4 כוס בקערה; מועכים בעדינות עם מחית תפוחי אדמה עד אוכמניות נמחצים.
בואו לעמוד 5 דקות. תניח בצד.
מערבבים פירורי וופל, סוכר חום, מרגרינה ומים חמים; מערבבים עד היטב מעורבב. תניח בצד.
מערבבים קמח, 1/3 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה.
מערבבים היטב יוגורט, שמן, וניל, ביצה, ביצה לבן; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב עד היטב מעורבב. מקפלים בתערובת אוכמניות.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
מפזרים תערובת סוכר חום על עוגה; אופים 10 דקות נוספות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.