עוגת שיבולת שועל אגוז עם קוקוס
עוגת שיבולת שועל אגוז עם קוקוס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 589 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קוקוס אגוז שחור, עוגת קוקוס אגוזי מלך אפוי של אמא אורז מתוק, ו שיבולת שועל עוגת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שיבולת השועל בקערה בינונית.
מוסיף את המים הרותחים, לערבב, ולתת לעמוד 20 דקות. מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה מחבת עוגה 9 אינץ', עגול או מרובע. במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), קרם את החמאה עד חלקה.
מוסיפים את הסוכרים ומערבבים עד חלקה ורכה.
מוסיף את הביצים וניל ומערבבים רק עד בשילוב.
מוסיף את שיבולת השועל מגולגל ומערבבים רק עד בשילוב.
בקערה אחרת, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. עבודה ב 3 קבוצות, להוסיף את החומרים יבשים לתערובת חמאה-שיבולת שועל, ערבוב עד רק בשילוב לאחר כל תוספת.
אופים עד שבוחן מוכנס למרכז העוגה יוצא יבש וכמעט נקי (כמה פירורים בסדר), 40 עד 50 דקות.
כאשר העוגה יוצאת מהתנור, מחממים את המטגן גבוה.
מורחים את ציפוי הקוקוס באופן שווה על העוגה ומטגנים עד חום זהוב, על 2 דקות, צופה בזהירות כדי לוודא שזה לא לשרוף.
בואו להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
בקערה בינונית, מערבבים את החמאה, הסוכר והשמנת.
מוסיף את האגוזים וקוקוס ומערבבים רק עד בשילוב.