קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון כתומה

עוגת שיפון כתומה
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת שיפון תפוזים יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך סוכר, מיץ תפוזים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג, ו עוגת שיפון כתומה.

הוראות

1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 163°. לנפות קמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח. ביצים נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
להקציף חלמונים, שמן, מיץ, גרידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא תערובת שמן לתוך תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים לבנים עד מקציפים.
5
הוסף קרם של טרטר; לנצח עד המשרד. לנצח ב 3/4 כוס סוכר, 1 כף. בכל פעם, עד פסגות טופס. מקפלים 1/4 של לבנים לתוך הבלילה; להוסיף לבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
6
אופים במחבת צינור 10 אינץ ' ungreased 1 שעה ו 10 דקות, עד בודק יוצא נקי. הפוך מחבת על צוואר בקבוק כדי להתקרר. כאשר מגניב, להפעיל סכין סביב קצוות כדי להסיר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מקום על מדף.
8
הפוך זיגוג: מערבבים מיץ לתוך סוכר; טפטוף על גבי עוגה ולמטה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ