קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון כתומה

עוגת שיפון כתומה
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת שיפון תפוזים יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך סוכר, מיץ תפוזים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג, ו עוגת שיפון כתומה.

הוראות

1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 163°. לנפות קמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח. ביצים נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
להקציף חלמונים, שמן, מיץ, גרידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא תערובת שמן לתוך תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים לבנים עד מקציפים.
5
הוסף קרם של טרטר; לנצח עד המשרד. לנצח ב 3/4 כוס סוכר, 1 כף. בכל פעם, עד פסגות טופס. מקפלים 1/4 של לבנים לתוך הבלילה; להוסיף לבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
אופים במחבת צינור 10 אינץ ' ungreased 1 שעה ו 10 דקות, עד בודק יוצא נקי. הפוך מחבת על צוואר בקבוק כדי להתקרר. כאשר מגניב, להפעיל סכין סביב קצוות כדי להסיר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מקום על מדף.
8
הפוך זיגוג: מערבבים מיץ לתוך סוכר; טפטוף על גבי עוגה ולמטה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי