עוגת שיפון כתומה
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת שיפון תפוזים יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך סוכר, מיץ תפוזים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג, ו עוגת שיפון כתומה.
הוראות
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 163°. לנפות קמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח. ביצים נפרדות.
להקציף חלמונים, שמן, מיץ, גרידת וניל.
לטאטא תערובת שמן לתוך תערובת קמח.
מקציפים לבנים עד מקציפים.
הוסף קרם של טרטר; לנצח עד המשרד. לנצח ב 3/4 כוס סוכר, 1 כף. בכל פעם, עד פסגות טופס. מקפלים 1/4 של לבנים לתוך הבלילה; להוסיף לבנים הנותרים.
אופים במחבת צינור 10 אינץ ' ungreased 1 שעה ו 10 דקות, עד בודק יוצא נקי. הפוך מחבת על צוואר בקבוק כדי להתקרר. כאשר מגניב, להפעיל סכין סביב קצוות כדי להסיר עוגה.
הפוך זיגוג: מערבבים מיץ לתוך סוכר; טפטוף על גבי עוגה ולמטה הצדדים.