קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות לימון עם קרם לימון Mascarpone

עוגת שכבות לימון עם קרם לימון Mascarpone
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 587 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מסקרפונה, חלמונים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבות לימון, עוגת שכבות לימון, ו עוגת שכבת לימון עם קרד אוכמניות.

הוראות

1
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להקציף כל הזמן עד thermometer מעובה וקריאה מיידית מוכנס לתוך רשם תערובת 71°, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מקציףמקציף
3
הסר קערה מעל מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים חמאה; מקציפים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
להעביר 1 גביע curd לקערה קטנה להפצה על שכבות עוגה. שמור הנותרים curd למילוי. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של שני curds. תירגע בן לילה. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
1
מתלה עמדה במרכז התנור וחימום מראש עד 375°f. שורה תחתונה של שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים עם נייר קלף (לא מחבתות גריז או קלף). באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלמונים ביצה 7 כפות סוכר בקערה גדולה עד התערובת היא עבה מאוד לאט המסת סרטים טופס כאשר מקצף מורמים, על 4 דקות. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות לבנים בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
תנורתנור
2
להוסיף הנותרים 7 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד נוקשה ומבריק. מקפלים חצי מהלבנים לתוך תערובת חלמון, ולאחר מכן לנפות חצי קמח 1/4 כפית מלח מעל בעדינות לקפל עד משולב. מקפלים בלבנים הנותרים, ואז לנפות את שאר הקמח על לקפל רק עד בשילוב, להיזהר לא להוציא את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
חלמון ביצהחלמון ביצה
3
מחלקים את הבלילה בין מחבתות; חלקה צמרות.
4
אופים עד tester מוכנס לתוך מרכז העוגות יוצא נקי, על 15 דקות. מגניב מחבתות על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הפעל סכין סביב קצה מחבתות כדי לשחרר עוגות. הפוך עוגות על סיבובים קרטון בקוטר 9 אינץ', הקשה על משטח עבודה במידת הצורך כדי לשחרר עוגות.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
חותכים כל עוגה אופקית לשניים (שכבות יהיו דקות). לקלף קלף.
1
מניחים סוכר בקערת מתכת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים; מערבבים כדי לפזר סוכר. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
מיםמים
1
מקציפים שמנת וסוכר בקערה גדולה עד פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הוסף מסקרפונה לקורט לימון בקערה בינונית; להקציף עד מעורבב. מקפלים קצפת לתוך תערובת לימון מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרם לימוןקרם לימון
מסקרפונהnameמסקרפונהname
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים שכבת עוגה 1, צד שטוח למעלה, על מגש.
4
מברשת עם 1/4 של סירופ.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
5
מורחים 1/4 כוס לימון curd מעל, ואז 1 כוס לימון-mascarpone מילוי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה; מברשת עם 1/4 של סירופ, להפיץ עם 1/4 כוס לימון, 1 כוס לימון-mascarpone מילוי. חזור עם שכבת עוגה שלישית, סירופ, לימון, ומילוי. למעלה עם שכבת העוגה הרביעית.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סירופסירופ
לימוןלימון
6
מברשת עם סירופ הנותרים, ואז להפיץ הנותרים לימון curd נגמר. כפית 2 כוסות לימון mascarpone מילוי לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב 1/4 אינץ ' (כדי לשמש רוזטות).
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סירופסירופ
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
7
מורחים הנותרים לימון mascarpone מילוי כמו ציפוי על הצדדים של עוגה. צנרת שושנות קטנות של ציפוי מעל העוגה, כיסוי לחלוטין. לכסות עוגה עם כיפת עוגה; לקרר לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
לימוןלימון
8
* גבינת שמנת איטלקית זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת