הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך חמאה, וניל, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קוקוס חגיגה שושן לבן-קטן, עוגת שכבת קוקוס, ו עוגת שכבת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני 8 אינץ ' מחבתות עוגת מתכת עגולות.לנפות קמח, אבקת אפייה ומלח יחד 2 או 3 פעמים. תניח בצד.מקציפים חמאה וסוכר יחד בקערת ערבוב. כאשר קל ורך, להכות בביצים, אחד בכל פעם, להכות 30 שניות אחרי כל ביצה. מקציפים בוניל.מערבבים את תערובת הקמח וחלב קוקוס לתוך הבלילה בשלושה חלקים, לסירוגין בין קמח וחלב קוקוס. לעשות את זה עם המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר או רצוי, כף ערבוב.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני מחבתות עוגה ואופים במשך 22-24 דקות או עד toothpick מוכנס יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להעיף על מתלה מגניב לחלוטין.בעוד עוגות לבשל מגניב, להכין מילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים יחד סוכר, שמנת חמוצה, קוקוס וחלב. שמור צונן עד מוכן לשימוש.תכין את הציפוי של 7 דקות.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנות
3
מערבבים סוכר, קרם של סירופ טרטר או תירס, מלח, מים, וחלבוני ביצה בחלק העליון של דוד כפול. הכה עם מערבל חשמלי יד החזיק במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
מניחים מחבת על פני מים רותחים, להיות בטוח כי מים רותחים לא לגעת בתחתית המחבת העליונה. לנצח כל הזמן על מהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי במשך 7 דקות. מקציפים בוניל. מערבבים את הקוקוס אם משתמשים.