עוגת שמן זית כתומה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך ביצים, סוכר, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, עוגת שמן תפוזים ושמן זית, ו עוגת שמן זית ריחני כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
תנור
2
מערבבים יחד את הסוכר והביצים בקערה בינונית עם מערבל יד במהירות בינונית עד מעורבב ואור.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
רסס בשמן זית ווניל ומערבבים עד קליל וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
וניל
4
מוסיפים את מיץ התפוזים ואת ההתלהבות ומערבבים היטב. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
מיץ תפוזים
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את תערובת הקמח חצי בכל פעם למרכיבים הרטובים ומערבבים על נמוך רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
6
יוצקים לתוך מחבת עוגה מוכנה ואופים, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
טופס עוגה
7
תן לעוגה להתקרר 15 דקות, אבק עם סוכר ומגישים של ממתקים.