עוגת שמנת איטלקית כתומה טרייה
עוגת שמנת איטלקית כתומה טריה עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 624 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, ציפוי גבינת פקאן-שמנת, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת חמאה הל עם פירות יער טריים וקצפת כתומה, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו גלידת תות טרי {כלומר גלידה איטלקית}.
הוראות
לנצח חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם היטב.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
להוסיף וניל, לנצח עד מעורבב.
מערבבים קמח וסודה; מוסיפים לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בכוס 1 קוקוס פתיתי.
הכה את החלבונים עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים הבלילה לתוך 3 משומן ו floured 9 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל במשך 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
מורחים 3/4 כוס מקורר כתום טרי בין השכבות; להפיץ שאריות קליפת תפוז טרי על גבי העוגה. (השכבה הכתום הטרי על גבי העוגה יהיה עבה מאוד.) אם תרצה, רופף לכסות עוגה, ו chill 8 שעות. (מצמרר את העוגה עם הקורט בין השכבות עוזר לשמור על השכבות במקום ועושה את זה הרבה יותר קל להפיץ את הציפוי.)
מורחים 3 כוסות ציפוי גבינת פקאן-קרם בצדי העוגה, תוך שמירה על הציפוי שנותר לשימוש נוסף.
מפזרים 1/2 כוס קוקוס קלוי מעל העוגה,אם תרצה. מסדרים חצאי פקאן מזוגגים סביב קצה העליון של העוגה,אם תרצה. לאחסן במקרר עד מוכן לשרת. סדר גרלנד Boxwood סביב קצה התחתון של עוגה לפני ההגשה, אם תרצה.
הערה: העוגה עשויה להיות חלבית עם ציפוי גבינת פקאן-שמנת מיד לאחר הוספת קרם כתום טרי, אבל שכבות העוגה לא יהיה יציב כמו.