עוגת תותים מיושנת
עוגת תותים מיושנת היא קינוח צמחוני לקטו אובו. מנה אחת מכילה 707 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -33 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.2$ למנה. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 60 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת תות עתיקה , עוגת תות עתיקה , ועוגת תות עתיקה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-450 מעלות פרנהייט. משמנים את התחתית של שתי תבניות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח ו-1/2 כוס הסוכר.
מוסיפים את החמאה הקרה וחותכים פנימה בעזרת 2 סכינים או בלנדר מאפים לעקביות פירורית גסה.
בקערה גדולה טורפים את הביצים.
מוסיפים את החלב עד לאיחוד מלא. מערבבים בהדרגה את תערובת הביצים והחלב לתוך תערובת הקמח. ללוש את הבצק לא יותר מדקה על קרש מקומח קלות. מכניסים מחצית מהבצק לכל תבנית עוגה.
מברישים את המשטחים בחמאה המומסת.
אופים עד להשחמה קלה, כ-15 דקות. הופכים את שכבות ה-shortcake על מדפי קירור.
בזמן שהשכבות מתקררות, שוטפים את התותים ומסירים את הקליפות. שמור כמה פירות יער לקישוט.
חותכים את פירות היער הגדולים לשניים ומפזרים את 3/4 כוס הסוכר הנותרים.
כף מחצית מהגרגרים עם המיץ שלהם על שכבת עוגה אחת.
מניחים מעל את השכבה השנייה ומעליה כפית את יתרת הגרגרים והמיץ. למעלה עם קצפת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת תותים עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "