עוגת תותים
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכון זה של חלוצה אישה יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תותים, עוגת תותים, ו עוגת תותים (מתכונים דומים).
הוראות
חשוב: הקפד להשתמש במחבת עוגה זה לפחות 2 אינץ ' עמוק! לפני האפייה, הבלילה לא צריכה למלא את המחבת יותר ממחצית הדרך. מנפים יחד קמח, מלח, סודה לשתייה ועמילן תירס.קרם 9 כפות חמאה עם הסוכר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מערבבים היטב בכל פעם.
מוסיפים שמנת חמוצה וניל ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים מרכיבים יבשים מנופים ומערבבים במהירות נמוכה עד בקושי משולב.
יוצקים למחבת עוגה משומנת ומשורנת 8 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות במשך 45 עד 50 דקות, או עד כבר לא jiggly כמו הישבן שלי.
הסר מחבת עוגה ברגע שאתה מושך אותו מהתנור, ומניח על מתלה קירור ולאפשר לו להתקרר לחלוטין.גזע תותים ולפרוס אותם לשניים מלמטה למעלה.
מניחים לתוך קערה ומפזרים 3 כפות סוכר. מערבבים יחד ולתת לשבת במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, מועכים את התותים בשתי קבוצות.
מפזרים כל חצי עם 1 כפות סוכר ולאפשר לשבת עוד 30 דקות.הפוך הדובדבן: לשלב גבינת שמנת, 2 מקלות חמאה, אבקת סוכר מנופה, וניל, וקורטוב של מלח בקערת ערבוב.
מערבבים עד מאוד קל ורך.פרוסת עוגה לשניים באמצע.
מורחים תותים באופן שווה על כל חצי (בצד לחתוך למעלה), לשפוך על כל המיצים.
מניחים חצאי עוגה למקפיא במשך חמש דקות, רק כדי להפוך את הדובדבן קל יותר.
הסר מהמקפיא. השתמש קצת פחות מ 1/3 של הדובדבן להתפשט על החלק העליון של תותים על השכבה התחתונה.
מניחים את השכבה השנייה על גבי.
הוסף מחצית הדובדבן שנותר לחלק העליון מתפשט באופן שווה, ולאחר מכן להפיץ את 1/3 כוס הנותרים סביב הצדדים.השאירו רגיל או מקשטים עם חצאי תות.חשוב: העוגה היא הטובה ביותר כאשר מוגש מעט מגניב. תכולת החמאה בציפוי תגרום לו להתרכך בטמפרטורת החדר. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לאחסן במקרר!