עוגת תות שדה-ריבס הפוכה
עוגת תות-ריבס הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תותים, תערובת עוגת וניל, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגת ריבס תות הפוך, ריבס תות שדה הפוך עוגה, ו ריבס תות שדה הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). במחבת 13x9 אינץ', להמיס חמאה בתנור.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה. מסדרים תותים על סוכר חום; מפזרים באופן שווה עם ריבס. לחץ על תותים וריבס בעדינות לתוך סוכר חום.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
יוצקים הבלילה על תותים וריבס.
אופים 46 עד 52 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להפעיל סכין סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר את העוגה.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל. השאר מחבת על עוגה 1 דקה כך ציפוי סוכר חום יכול לטפטף על עוגה. מגניב 30 דקות.
מגישים חם או מגניב עם קצפת. חנות מכוסה במקרר.