עוגת תענוג שוקולד מבושלת
עוגת תענוג שוקולד מבושלת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 495 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, חלב, אגוזי מלך וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוגת תענוג של אוהבי שוקולד, עוגת תאריך מבושלת, ו עוגת תבלינים מבושלת.
הוראות
ביסודיות גריז תחתון וצדדים של עובש 2 ליטר חום הוכחה או 9 מחבת bundt אינץ'.
מפזרים סוכר לבן ברז עודף.
n קערה גדולה מיקסר, לנצח חמאה, סוכר ווניל עד אור ורך.
מוסיפים ביצים ומתמזגים היטב.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, קקאו, קינמון וסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב עד מעורבב היטב. מערבבים את האגוזים הקצוצים.
בלילה כפית לתוך עובש משומן. כיסוי עם חתיכת נייר אלומיניום משומן, צד משומן למטה. מקפלים את הקצוות של נייר סביב השפה; להדק היטב עם מחרוזת.
מניחים מתלה בקומקום גדול la או סיר; יוצקים מים לחלק העליון של מתלה.
מחממים מים לרתיחה; מניחים עובש על מתלה. להפחית חום. כיסוי קומקום ועוגת קיטור מעל מים רותחים במשך שעה ו 25 דקות או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי. (
הוסף מים, לפי הצורך, במהלך אידוי כדי לשמור על המים ברמת המתלה.)
הסר עובש מן הקומקום; מגניב 10 דקות על מתלה חוט. הפעל קצה של סכין חדה סביב הקצוות; הפוך על צלחת הגשה.
מגישים חם מלווה רטבים על פי בחירתך.