קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים בשקית נייר חומה

עוגת תפוחים בשקית נייר חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים בשקית נייר חומה. יש קינוח זה 606 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, מיץ לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נייר סוכר מתובל חמאה חומה הל, שקית נייר פאי תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום התחתון, מערבבים את הקמח ואת הסוכר הלבן יחד בקערה עד משולב היטב. לשפשף את החמאה ללא מלח לתוך הקמח עד לתערובת דומה פירורים גסים; מפזרים מים קרים, כמה כפות בכל פעם, ערבוב הבצק יחד בקלילות עם מזלג עד שהוא בקושי מחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצרים את הבצק לכדור ומגלגלים אותו לעיגול בעובי של 1/8 אינץ'. בעדינות להקל את הבצק לתוך צלחת פאי 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
חותכים את כל בצק עודף עם סכין. סיים את קצה הקרום על ידי לחיצה עדינה על הקוצים של מזלג לתוך הבצק כל הדרך סביב קצה צלחת העוגה. תניח את הקרום בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
כדי להפוך את מילוי העוגה, מערבבים את התפוחים, סוכר חום, 2 כפות קמח, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, ומיץ לימון יחד בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כדי להפוך את ציפוי, לערבב 1/2 כוס קמח, 1/2 כוס חמאה מרוכך, ואת הסוכר superfine יחד בקערה עד שיש לך בצק דביק, לח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כדי להרכיב את העוגה, לכסות את החלק התחתון של קרום העוגה עם אור, אפילו שכבה של פירורי קרקר גרהם. מלא את העוגה בתערובת תפוחים, נערם אותו בצורה תלולית. צבטו חלקים מתערובת הציפוי, שטחו אותם מעט באצבעותיכם, ונקדו אותם באקראי על כל החלק העליון של המילוי, מכסים כמה שיותר מהמילוי ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
קרע חתיכות נייר קלף באורך 230 אינץ ' והנח אותן בצורת צלב על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
מניחים את העוגה הממולאת במרכז שתי חתיכות הקלף, מביאים את הנייר מסתיים מעל העוגה ומקפלים ומרככים את נייר הקלף על העוגה כדי לסגור לחלוטין ולאטום את העוגה. הנייר לא צריך לגעת בחלק העליון או בצדדים של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
10
מניחים את העוגה עטופה בקלף על תבנית אפייה כדי לתפוס כל טיפות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. אל תציץ בתוך נייר הקלף בזמן האפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר מהתנור, בזהירות לקרוע את נייר הקלף מן העוגה, ולתת מגניב; לשרת חם. אחסן שאריות במקרר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®