קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים-מייפל

עוגת תפוחים-מייפל
צריך קינוח צמחוני? עוגת תפוחים מייפל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 400 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוח סבתא סמית, ביצים, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מייפל-תפוח הפוך עוגה, עוגת מייפל-תפוח הפוכה, ו עוגת תפוחים מייפל הפוך.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. בקערה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, זנגביל, ומלח. תניח בצד. לקלף, ליבה, ולגרר את התפוח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
בקערה בינונית, שמנת החמאה עם מיקסר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את סירופ המייפל בזרם איטי וממשיכים להכות על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומגבירים את המהירות לגובה בינוני. לנצח עד הבלילה חלקה ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להכות בתערובת הקמח, ולאחר מכן את החלב, עד חלקה. מערבבים את התפוח המגורד ואגוזי מלך, ואז לשפוך לתוך מחבת עוגה משומנת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים עד מוזהב קל ושיפוד מוכנס יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. מגניב 10 דקות לפני הסרת מהמחבת.
7
מקשטים את העוגה עם שבבי התפוח.
מרכיבים שתצטרך