עוגת Streusel פירות ופירות יער
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Streusel פירות ופירות יער. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך חצאי משמש בסירופ, קליפת לימון, צימוקים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת Streusel ברי, עוגת Streusel ברי מעורבת, ו עוגת Streusel דובדבן-ברי.
הוראות
להכין ולאפות את הבצק בצלחת עוגה 9 אינץ'. קרום מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר חום, קינמון, ו-1/8 כפית מלח בקערה; חותכים במרגרינה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. תניח בצד.
שלב 1/8 כפית מלח, מים, סוכר, קורנפלור בסיר. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חמוציות ומבשלים על אש בינונית למשך 10 דקות או עד שהאוכמניות מתפוצצות.
הסר מהחום. מערבבים אוכמניות, צימוקים, קליפה, ומיץ. מקפלים משמשים לתערובת חמוציות. מגניב לטמפרטורת החדר.
יוצקים את תערובת הפרי לתוך קרום מוכן.
מפזרים את תערובת streusel באופן שווה על תערובת פירות.
מניחים את העוגה על תבנית אפייה בשליש התחתון של התנור.
אופים ב 400 במשך 30 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.