עוזב-Penne Rigate הביתה עם ברוקולי
השארת פן ריגייט בבית עם ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 901 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. אם יש לכם rigate פנה, פלפל, גבינת פקורינווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Penne Rigate Arrabiata, פן ריגטה עם כרוב ניצנים וגורגונזולה, ו פן Rigate עם דגי חרב מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
להוסיף קומץ טוב של מלח (כ 1/4 כוס), מספיק כדי שתוכל לטעום את זה. שים מסננת טובה בכיור.
כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את הברוקולי ומחכים עד שהמים נרתחים לרתיחה.
הוסף את הפסטה ולהגדיר את הטיימר למספר הדקות המומלצות בתיבה. כאשר טבעות טיימר, לנקז את פנה וברוקולי במסננת, ואז לזרוק אותם לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב עם כף עץ כך שהפסטה מצופה וחתיכות הברוקולי מופצות היטב ברחבי.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב עד שיש לך רוטב ירוק מנומר נחמד.
מפזרים קצת גבינה נוספת, ולהוסיף קצת פלפל.
Reprinted with permission from Delicious Memories by Anna Boiardi and Stephanie Lyness, copy; 2011 Stewart, Tabori & Chang