קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

עוף אנד בטטה משופדת

עוף אנד בטטה משופדת
עוף 'n' בטטה משופדת היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת 2.31 דולר למנה , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 537 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . גשו לסופר וקנו בטטות, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון של 70% , המנה הזו מוצקה. תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , אגסים ובטטות צלויות מייפל ופירה בטטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים בטטות ומים בכלי גדול המתאים למיקרוגל. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 8 דקות או עד לריכוך; מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
בקערה קטנה מערבבים את השמן, מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר, שום, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים עוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים חצי מהמרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
מניחים בצל ובטטה בשקית ניילון גדולה נוספת הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את שאר המרינדה. אוטמים שקיות והופכים למעיל; מקררים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
בקערה קטנה מערבבים את החמאה, המולסה, פלפלי הצ'יפוטלה וקליפת הלימון. מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מסננים וזורקים את המרינדה. על 12 שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין את העוף, הבטטה והבצל. צולים, מכוסה, על אש בינונית-חמה במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מגישים עם חמאת מולסה צ'יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות

מרכיבים

114דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך2חתיכות טופי הית' ברפלפל צ'יפוטלה טחון ברוטב אדובופלפל צ'יפוטלה טחון ברוטב אדובו2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1אוראו ממולאים כפוליםקליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה541 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)0חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזה עוף נטול עצמות, חתוך לקוביות 1 אינץחזה עוף נטול עצמות, חתוך לקוביות 1 אינץ2largesבצל מתוק, לחתוך לחתיכותבצל מתוק, לחתוך לחתיכות41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה מתוקים, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץתפוחי אדמה מתוקים, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר