עוף ארבעה שלבים: פיקטה ידידותי לילדים
עוף ארבעה שלבים: פיקטה ידידותי לילדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, ציר עוף, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סיר חרס צ'ילי הודו ידידותי לילדים, Ukadiche Modak-Modakam-Vella Kozhukattai-Vinayaka Chavithi s (צעד אחר צעד ), ו שוקולד Khoya Burfi-צעד אחר צעד-קל דיוואלי ממתקים s (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מניחים את הקמח בצלחת רדודה ומעלים את העוף דרכו, ציפוי העוף משני הצדדים.
מניחים את העוף במחבת החמה וחום עד חום זהוב וקשוח, כ 4 דקות לכל צד.
מוסיפים את הפטריות (או ירקות אחרים) למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתרככים ומתחילים חום, כ 5 דקות.
Deglaze המחבת עם ציר עוף ומיץ לימון, באמצעות כף עץ כדי לעורר ולקרצף את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מערבבים בחמאה עד שהיא נמסה, ולאחר מכן מוסיפים את העוף בחזרה לרוטב. למעלה עם פטרוזיליה קצוצה או עשבי תיבול אחרים, אם תרצה, ומגישים עם פלחי לימון (עבור אלה שרוצים צלחת טנג ' יר).