קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

עוף בגריל עם בריח-בירה

עוף בגריל עם בריח-בירה
עוף בגריל עם בריח-בירה דורש בערך 10 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 869 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-228 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בירה ללא אלכוהול, פפריקה, אבקת בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די טוב. נסו עוף בגריל עם בריח-בירה, צלעות חזיר בגריל בריח בירה, ו בירה-בריין-Can Chicken (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 6-8 ליטר noncorrosive (נירוסטה, מצופה אמייל או פלסטיק) מיכל או עציץ, לערבב מים, מלח כשר וסוכר חום, ערבוב עד מלח וסוכר מומסים. מערבבים בירה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
תוסיף עוף. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
קו 15x10 אינץ ' מחבת עם צדדים עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר עוף ממי מלח; לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים מגניב להתייבש עם מגבות נייר. להשליך מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מניחים עוף במחבת. קירור חשף 1 שעה לייבוש עור עוף. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים לשפשף למעט שמן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
גז חום או גריל פחם לבישול עקיף.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
7
מברשת שמן על עוף; מפזרים תערובת לשפשף על עוף. עבור שני מבער גז גריל, חום מבער אחד בינוני; מקום עוף בצד לא מחומם. לגריל גז חד פעמי, מניחים עוף על גריל על אש נמוכה. עבור גריל פחם, להעביר גחלים בינוניים לקצה של קופסת אש; מקום עוף מעל לטפטף פאן. מכסה גריל; לבשל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הפוך עוף מעל; לכסות גריל ומבשלים 20 עד 30 דקות יותר, מפנה מדי פעם, עד מיץ של עוף ברור כאשר חתיכה עבה ביותר נחתכת עד העצם (170°F עבור השדיים; 82° לירכיים ומקלות תיפוף).
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות