עוף בישול איטי עם 40 שיני שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בישול איטי עם 40 שיני שום. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם זיתים ניסואז, מקלות עוף, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: עוף בישול איטי עם 40 שיני שום ותפוחי אדמה Fingerling, עוף עם 40 שיני שום, ו עוף עם 40 שיני שום.
הוראות
יוצקים 1/4 כוס היין הלבן לתוך קערה קטנה. להתפורר זעפרן ולתת לעמוד במשך 5 דקות. על תבנית אפייה גדולה, טפטף את יין הזעפרן על העוף; לשפשף אותו ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, במחבת בינונית, להמס את החמאה.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים את אגוז מוסקט ואת הנותרים 1/4 כוס יין לבן. מבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים את ציר העוף והשרי ומביאים לרתיחה.
מעבירים את התערובת לבישול איטי.
מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים אותו לבישול האיטי. נסטלה בציפורן השום. מכסים ומבשלים על חום גבוה במשך 2 1/2 שעות, הסטת העוף והשום סביב כמה פעמים, עד העוף מבושל דרך והשום רך.
מוסיפים את הזיתים, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את תבשיל העוף בקערות רדודות, עם לחם קלוי לטבילה (ועל הפצת שום על).