עוף בפרמזן עם פפרוני
עוף בפרמזן עם פפרוני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך מוצרלה, ביצים, גבינת פרמזן-רג'יאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף פרמזן עם פפרוני {ו -3 ביקורות ספר בישול}, פלמייר פפרוני ופרמזן, ו פיצה עם פפרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת פאי, הכה את הביצים עם החלב.
מורחים את הקמח ואת panko ב 2 צלחות עוגה נפרדות. מתבלים את העוף עם מלח ופלפל ואבק בקמח. לטבול את העוף בתערובת הביצה ולאחר מכן panko; לחץ כדי לעזור הפירורים לדבוק.
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את העוף ומטגנים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד מבושל דרך, על 7 דקות.
מסננים את העוף על מגבות נייר, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה מעוטר. למעלה העוף עם רוטב עגבניות, Parmigiano, מוצרלה ופפרוני.
אופים את העוף במשך כ -15 דקות, עד הגבינה נמסה מבעבע.
מעבירים את העוף לצלחות, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.