עוף בקארי עם אגסים
עוף בקארי עם אגסים הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, אגסים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. נסו אגסים עלומים בקארי עם סלט קוקוס-עוף, צלעות כבש עם אגסים בקארי מתכון, ו עוף ואגסים מעל ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה וכבדה, מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבשר או הדגים בשכבה אחת. לבשל במשך כ 5 דקות בכל צד או עד השחמה; להעביר צלחת ולהניח בצד.
מוסיפים את האגסים ומבשלים, ערבוב, במשך כ 2 דקות; להסיר את המחבת.
מוסיפים את הבצל ואת השמן הנותר למחבת ומבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם, על 2 דקות. מערבבים את אבקת קארי וקמח.
מוסיפים את המרק וקטשופ וחום לרתיחה. החזירו את הבשר או הדגים והאגסים למחבת ולמעיל עם הרוטב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים, מכוסה, 15 עד 20 דקות עבור העוף, 25 עד 30 דקות עבור החזיר, או 10 דקות עבור הסלמון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומחלקים בין 4 צלחות.