עוף ובצל מעל לינגוויני
עוף ובצל על פני לינגוויני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, טימין, חצאי חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לימון יין לבן עוף מעל לינגוויני, צדפות ולינגוויני, ו לינגוויני אלפרדו.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים את הלינגוויני במים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות.
מסננים, שומר על 3/4 כוס של מי הפסטה.
מניחים את הפסטה סחוטה בקערה גדולה.
ממיסים את החמאה בשמן זית במחבת גדולה על אש נמוכה. מבשלים בצל קצוץ וחלקים לבנים של הבצל הירוק בחמאה ובשמן במשך כ -10 דקות.
מערבבים את החלקים הירוקים של הבצל הירוק, העוף, הקורנית והשום לתוך הבצל וממשיכים לבשל עד שהבצל שקוף והעוף כבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות יותר.
מערבבים את מי הפסטה השמורים לתוך התערובת ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את התערובת על הפסטה סחוטה ולזרוק למעיל.
מפזרים את גבינת הפרמזן על הפסטה ומערבבים.