עוף וגבינה אנצ'ילדות ורד
המתכון עוף אנצ'ילדות גבינה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 805 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו טורטיות תירס, חלפיניו, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף אנצ'ילדות ורד, עוף אנצ'ילדות ורד, ו עוף אנצ'ילדות ורד (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה של מים רותחים, מבשלים את tomatillos קליפה jalapeo מעל חום גבוה בינוני עד שהתרכך, על 10 דקות.
מסננים את tomatillos ו jalapeo, ולאחר מכן להעביר אותם לבלנדר פירה עד סלסה ורדה חלקה.
למחוק את המחבת ולחמם את 1/4 כוס שמן זית בו.
מוסיפים את הסלסה ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני. מתבלים במלח ופלפל. כפית כמה כפות של סלסה לתוך כל אחד משני רדוד 5 על 10 אינץ מנות אפייה.
במחבת בינונית, מחממים 1/4 אינץ ' של שמן זית עד מנצנץ. באמצעות מלקחיים, לטבול טורטייה בשמן החם עד מצופה ומבשלים מעל חום בינוני, הופך פעם אחת, עד גמיש, על 10 שניות. עם המלקחיים, בזהירות להרים את הטורטייה מתוך השמן ולטבול אותו לתוך סלסה חמה, וודא מעיל שני הצדדים.
מעבירים את הטורטייה לצלחת גדולה. חזור עם טורטיות הנותרים, לערום אותם על הצלחת.
מסדרים 8 של טורטיות על משטח עבודה כפית את העוף הגרוס במרכז כל אחד; העונה עם מלח ופלפל.
מגלגלים את הטורטיות לתוך צילינדרים רופפים ולהעביר אותם לאחד מנות אפייה מוכן, הצדדים התפר למטה. חזור עם טורטיות הנותרים, ממלא אותם עם גבינת צ ' דר גרוסה. כפית את שאר סלסה ורדה על האנצ ' ילדות ומפזרים אותם עם פרסקו queso התפורר.
אופים במשך כ 30 דקות עד אנצ ' ילדות חמות והסלסה מבעבעת.
מגישים את האנצ ' ילדות עם שמנת חמוצה, פלחי לימון, כוסברה, בצל, עגבניות ופרסקו נוסף על הצד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות אדלשיים פינו נואר (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)]()
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.