עוף וצ'וריקו פיצה
עוף ופיצה Chourico עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 143 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 2197 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, פורטוגזית chourico נקניק, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. מתכונים דומים: צדפות וצ'וריקו, תבשיל צ'וריקו פורטוגזי, ו נקניק פורטוגזי פריטטה / Tortilha de Chouriço.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). הכינו מחבת פיצה עם שמן זית וקמח.
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים את העוף בשמן החם עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 5 עד 10 דקות. תניח בצד.
אבק משטח עבודה שטוח עם קמח.
מגלגלים את בצק הפיצה לגודל של מחבת הפיצה שלכם.
מניחים בצק על המחבת מוכנה.
מערבבים את רוטב העגבניות, 1 כף שמן זית, שום, תיבול איטלקי, מלח ופלפל יחד בקערה קטנה; להפיץ באופן שווה על פני השטח של הבצק. פיזור, לפי סדר, העוף, chourico, בצל אדום, פלפלים בננה, גבינת פיצה, ופרמזן על תערובת רוטב עגבניות.
אופים בתנור שחומם מראש על המדף האמצעי עד הגבינה הוא השחמה קלות, על 20 דקות. החלף את הגדרת התנור כדי לצלות ולבשל עוד 5 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo