אם יש לכם חמאה, מכרזי עוף, עגבניות מיובשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו תפוחי אדמה שמנת חמוצה, הרבי תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה, ו מהפך חמוץ שמנת תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 10 דקות, או עד רך אבל מוצק. מגניב, ומעוך חלקית יחד עם 3/4 כוס גבינת פרמזן ו 1/2 כוס שמנת חמוצה. תניח בצד.
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מניחים עגבניות מיובשות, חמאה, תרד, שום, ואת שארית 1/4 גבינת פרמזן בבלנדר או מעבד מזון, להתמזג עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
(65 עוגיות)
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית ומבשלים את הבצל ואת הפלפל הירוק עד למכרז. שמור את השמן שנותר במחבת, ולהפיץ בצל ופלפל על החלק התחתון של צלחת התבשיל. למעלה עם תערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מערבבים את תערובת העגבניות המיובשת למחבת עם השמן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מניחים עוף במחבת, ומבשלים 4 דקות בכל צד על חום בינוני, עד השחמה ומיצים לרוץ ברור. מסדרים תערובת עוף ועגבניות מיובשות על תערובת תפוחי האדמה בצלחת התבשיל, ומעל עם נשאר 1 כוס שמנת חמוצה.