קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות12
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף כבד Pâtã© עם תפוחים מזוגגים מייפל

עוף כבד Pâtã© עם תפוחים מזוגגים מייפל
מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 142 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. אם יש לכם מלח ים, מלח כשר, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו גזר ותפוחים מזוגגים מייפל, חביתיות שיבולת שועל עם תפוחים קלויים מזוגגים מייפל, ו פילה חזיר קלוי ותפוחים מזוגגים מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס 2 כפות של החמאה בסיר קטן להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את שאלוט ומערבבים אותם כדי לקבל אותם מצופה היטב. להפוך את החום בינוני לכסות את המחבת, לתת להם לבשל על 5 דקות, ערבוב מדי פעם. לאחר שאלוט הפכו שקוף, להוסיף את השום ומערבבים.לאט לאט לשפוך את השמנת לתוך המחבת, ומערבבים את התערובת יחד. מכסים את המחבת ומאפשרים לתערובת לבשל עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את המחבת מהחום והסר את הכיסוי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את שאר החמאה ערבוב להמיס ולשלב אותו לתוך התערובת.לשים את כל הכבדים הגולמיים לתוך בלנדר, להוסיף את היין הלבן ואת תערובת קרם חם, מלח וכמה פלפל. להתמזג עד חלקה לחלוטין. לגרד את הצדדים כמו שאתה עובד כדי להבטיח מרקם שמנת טוב.מראש לחמם את התנור ל 300 מעלות F. להביא קומקום של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מניחים 4 תנור הוכחה, 1 כוס בגודל קערות או ramekins לתוך צלחת אפייה עמוקה. הם לא צריכים לגעת. באמצעות מסננת למרקם החלק ביותר האפשרי מסננים את תערובת כבד העוף לכל קערה, מחלקים את התערובת באופן שווה.מכסים כל קערה בנייר כסף, ומניחים את תבנית האפייה על המדף האמצעי של התנור.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
יוצקים מספיק מים רותחים לתוך צלחת האפייה לבוא על חצי דרך את הצדדים של ramekins. בעדינות להחליק את המתלה בחזרה לתנור, ומבשלים במשך כ 40 דקות. כאשר מבושל להסיר את המחבת מהתנור ולאפשר לו להתקרר לחלוטין לפני חשיפת ramekins. לאחר מגניב להעביר את מקורה pâté למקרר כדי להתקרר.ממש לפני ההגשה להמיס את כף החמאה הסופית במחבת בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מוסיפים את התפוחים בשכבה אחת. מבשלים אותם, ללא הפרעה עד חום בצד אחד 3-5 דקות. הפוך את התפוחים, והוסף את הסירופ ומבשל עוד דקה או שתיים. התפוחים צריכים להיות רכים אבל לא רכים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
8
מעבירים את התפוחים לצלחת הגשה ושופכים עליהם כל נוזל משנה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
9
מפזרים אותם עם מלח ים ומגישים לאורך הצד© pâtà © וכמה לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם