עוף כבד Pâtã© עם תפוחים מזוגגים מייפל
מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 142 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. אם יש לכם מלח ים, מלח כשר, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו גזר ותפוחים מזוגגים מייפל, חביתיות שיבולת שועל עם תפוחים קלויים מזוגגים מייפל, ו פילה חזיר קלוי ותפוחים מזוגגים מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס 2 כפות של החמאה בסיר קטן להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט ומערבבים אותם כדי לקבל אותם מצופה היטב. להפוך את החום בינוני לכסות את המחבת, לתת להם לבשל על 5 דקות, ערבוב מדי פעם. לאחר שאלוט הפכו שקוף, להוסיף את השום ומערבבים.לאט לאט לשפוך את השמנת לתוך המחבת, ומערבבים את התערובת יחד. מכסים את המחבת ומאפשרים לתערובת לבשל עוד 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום והסר את הכיסוי.
מוסיף את שאר החמאה ערבוב להמיס ולשלב אותו לתוך התערובת.לשים את כל הכבדים הגולמיים לתוך בלנדר, להוסיף את היין הלבן ואת תערובת קרם חם, מלח וכמה פלפל. להתמזג עד חלקה לחלוטין. לגרד את הצדדים כמו שאתה עובד כדי להבטיח מרקם שמנת טוב.מראש לחמם את התנור ל 300 מעלות F. להביא קומקום של מים לרתיחה.
מניחים 4 תנור הוכחה, 1 כוס בגודל קערות או ramekins לתוך צלחת אפייה עמוקה. הם לא צריכים לגעת. באמצעות מסננת למרקם החלק ביותר האפשרי מסננים את תערובת כבד העוף לכל קערה, מחלקים את התערובת באופן שווה.מכסים כל קערה בנייר כסף, ומניחים את תבנית האפייה על המדף האמצעי של התנור.
יוצקים מספיק מים רותחים לתוך צלחת האפייה לבוא על חצי דרך את הצדדים של ramekins. בעדינות להחליק את המתלה בחזרה לתנור, ומבשלים במשך כ 40 דקות. כאשר מבושל להסיר את המחבת מהתנור ולאפשר לו להתקרר לחלוטין לפני חשיפת ramekins. לאחר מגניב להעביר את מקורה pâté למקרר כדי להתקרר.ממש לפני ההגשה להמיס את כף החמאה הסופית במחבת בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני.
מוסיפים את התפוחים בשכבה אחת. מבשלים אותם, ללא הפרעה עד חום בצד אחד 3-5 דקות. הפוך את התפוחים, והוסף את הסירופ ומבשל עוד דקה או שתיים. התפוחים צריכים להיות רכים אבל לא רכים.
מעבירים את התפוחים לצלחת הגשה ושופכים עליהם כל נוזל משנה.
מפזרים אותם עם מלח ים ומגישים לאורך הצד© pâtà © וכמה לחם פריך.