עוף לבוש לחם תירס דרומי
לחם תירס דרומי לבוש עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.68 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 87 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 848 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם חרדל דיז'ון, אגוז מוסקט, גבינת צ' דר חדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. נסו תבשיל עוף-תירס דרומי, רוטב עוף ולחם תירס דרומי, ו לשאת אותי בחזרה לחם תירס לבוש טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות. מבשלים את הבייקון במחבת גדולה עם תנור על אש בינונית עד שהוא פריך, כ -7 דקות; מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מוסיפים את הבצל למחבת עם 1 כפית מלח ופלפל; מבשלים על אש נמוכה עד שהם רכים, כ -5 דקות, מגרדים את החלקים החומים בכף עץ. הניחו את המחבת בצד.
שלב בקערה בינונית את לחם התירס, התרד, הגבינה, הפקאנים, השום, 1 כף החרדל, 1/2 כפית מלח ואגוז המוסקט. מפוררים פנימה את הבייקון וזורקים בעדינות. ממלאים את התערובת בין העור והבשר של כל חצי עוף, ומקפידים לכסות את השד והירך.
מניחים את חצאי העוף בצד העור כלפי מעלה על גבי הבצל במחבת.
מערבבים את החמאה והדבש בקערה ומברישים על כל העוף; מתבלים במלח. צולים בתנור עד מדחום מוכנס הירך רושם 165, כ 50 דקות.
מעבירים את העוף לקרש חיתוך; נותנים לנוח 10 דקות.
הקציפו את יתרת 1 כף החרדל לתערובת הבצל והניחו בצד. חותכים כל חצי עוף ומגישים על מגש עם הבצל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי ללחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אחוזת גונדרלוך ריזלינג יבשה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![גונדרלוך ן ריזלינג יבש]()
גונדרלוך ן ריזלינג יבש