עוף מגורר ברוטב שמנת (פולה א לה פרמייר)
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גיא יאנג של Poulet עם רוטב טבילה ציפור צ'ילה, עוף Chanterelle של Poulet, ו Poulet Nomade - עוף Nomad של עשב עלומה עוף בצנצנת.
הוראות
לטפוח עוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים חמאה במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז עוף חום בכל רחבי, בקבוצות במידת צורך, 8 עד 10 דקות.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן המחבת.
לקשור פטרוזיליה, קורנית, עלה דפנה בכותנה כדי להפוך זר garni, ולאחר מכן להוסיף למחבת עם גזר ובצל, ערבוב מעיל עם שומן.
מוסיפים יין ו deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מוסיפים מרק ועוף, עור הצדדים למעלה, עם כל מיצים מן הצלחת, ומבשלים, מכוסה, 10 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, מכוסים, עד שהעוף מבושל דרך ותפוחי אדמה רכים, כ -15 דקות.
להשליך זר garni. מערבבים בcrème fraîche, אפונה, ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להפוך את העוף ברוטב למעיל.
מפזרים צלחת בכל רחבי עם Gruyère ו broil 4 עד 5 סנטימטרים מחום עד השחמה ורוטב מבעבע, 3 עד 4 דקות.