עוף מוקפץ עם בוק צ'וי
עוף מוקפץ עם בוק צ'וי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . גשו לסופר וקנו ציר עוף, רוטב שעועית, אפונה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו מוקפץ מטוגן בוק צ'וי.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את המניה עוף עם רוטב שעועית שחורה, שרי, סוכר, רוטב שום צ ' ילה ו קורנפלור.
מחממים ווק גדול או מחבת עד חם מאוד.
להוסיף 2 כפות של שמן צמחי וחום עד רק עישון. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים אותו לווק בשכבה אחת. מבשלים מעל חום גבוה, הופך פעם אחת, עד העוף הוא השחמה אבל לא מבושל דרך, 4 עד 5 דקות.
מעבירים את העוף לצלחת ושופכים את השומן בווק.
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות לווק.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומטגנים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את בוק צ ' וי ואפונה שלג ומערבבים עד ירוק בהיר פריך במכרז, 2 עד 3 דקות. להחזיר את העוף וכל מיצים שהצטברו לווק. מערבבים את הרוטב, ואז מוסיפים אותו לווק ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, כ 5 דקות.
מעבירים לקערה ומגישים עם אורז.