אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, חלב, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוף צלוי עם תפוחי אדמה מרוסקים קמחי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף במיכל עם 4 כוסות מים 3 כפות מלח. מלח סוויש להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
בואו מי מלח העוף במקרר 2 עד 3 שעות. בקערה בינונית, מערבבים יחד פפריקה, אורגנו, טימין, אבקת בצל, אבקת שום, אבקת קאיין, פלפל שחור, 1 כפית פלפל לבן, וחצי כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵף
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יש לשטוף עוף ולאחר מכן לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מניחים עוף בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף. פאונד בעדינות עם דג מעוגל בשר כדי להשוות עובי של עוף (בערך 1/2 אינץ ' עבה). שמור בקירור בזמן שאתה מכין תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
בסיר גדול, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח 1 כף. מבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים לסיר. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית עם חמאה עד שמנת אבל עדיין גושי, ולאחר מכן מערבבים בחלב 3/4 כוס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לכסות ולשמור חם בזמן שאתה מבשל עוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר בנדיבות לשפשף את שני הצדדים עם ספייס לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
9
חום 2 כפיות שמן צמחי ב 12 אינץ מחבת לא מקל על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף עוף ומבשל עד החיצוני הוא כהה מאוד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 150 עד 155 ° F, על 5 דקות לכל צד, הוספת שמן יותר עבור הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
11
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
12
בדוק עקביות של תפוחי אדמה ולהוסיף יותר חלב כדי לשחרר אם תרצה. פורסים עוף ומגישים על תפוחי אדמה.