קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

עוף מטוגן עם שורשי פטרוזיליה ופטריות Chanterelle

עוף מטוגן עם שורשי פטרוזיליה ופטריות Chanterelle
עוף Fricassee עם שורשי פטרוזיליה פטריות Chanterelle עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 821 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך כרישה, יין, שורשי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה טווח חינם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורי לחם " דג אדום עם שרימפס, שומר, וסלט כתום כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם שורשי פטרוזיליה ופטריות Chanterelle, אספרגוס קלוי ו Chanterelle Fricassée, ו עוף ופריקסה ארטישוק עם פטריות מורל.

הוראות

1
עוף עונה עם 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
להמיס 1/2 כוס חמאה 6-qt רחב. סיר או אליפסה 9-by 14-in. תנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
להוסיף כרישה ומבשל, ערבוב, 1 דקה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים כרישה עד רך meltingly, 10 עד 15 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר כרישה לקערה. הגבר את החום מתחת לסיר לגובה בינוני. עוף חום בשכבה אחת, הופך פעם אחת, 10 עד 14 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים עוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מערבבים קמח לתוך שומן בסיר ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים יין, 1/2 מרק כוס, כרישה, גבעולי פטרוזיליה, שום, סוכר ושורשי פטרוזיליה. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; ואז להפחית חום ומבשלים עד שורשי פטרוזיליה הם בקושי מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
לדחוף חתיכות עוף לתוך נוזל; להוסיף יותר מרק במידת הצורך כדי לכסות. מבשלים, מכוסה, עד שורשי פטרוזיליה הם מכרז ועוף מבושל דרך, 15 דקות לבשר לבן (העברה לצלחת כמו לעשות) ו 20 דקות כהה. חזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל פטריות עם הנותרים 2 כפות. חמאה, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פלפל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך משחימים, 12 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים חצי מהפטרוזיליה הקצוצה, זורקים לשלב ומבשלים כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
הסר מהחום.
11
לטאטא יחד חלמונים ביצה ו frache crme בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מעבירים שורשי עוף ופטרוזיליה עם כפית מחוררת למגש חם. מכסים בנייר כסף. לזרוק עלי פטרוזיליה מנוזל בסיר. מרתיחים נוזל מעל חום גבוה עד מופחת 2 כוסות, 4 עד 7 דקות. להפחית את החום לנמוך. כפית כמה צמות נוזלים לתוך תערובת חלמון ביצה, מערבבים היטב, ואז מערבבים תערובת לתוך נוזל בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
חום (אבל לא להרתיח), ערבוב, עד הרוטב הוא רק עבה מספיק כדי לצפות כפית, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
15
יוצקים לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
לחמם פטריות על חום גבוה. כפית על עוף ומקשטים עם פטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
17
מגישים רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
18
* למצוא שורשי פטרוזיליה בחנויות מכולת מצוידות היטב ושווקי החקלאים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

מרכיבים

2קילוגרםעוף אורגני בטווח חופשי, חתוך ל-8 חתיכות (השאר מאחור וקצות כנפיים)עוף אורגני בטווח חופשי, חתוך ל-8 חתיכות (השאר מאחור וקצות כנפיים)340פלפל האבנרופטריות chanterelle או קרמיני, תחתיות גזע גזוז, שטוף בעדינות, לחתוך לתוך 3/4-in.- חלקים רחביםפטריות chanterelle או קרמיני, תחתיות גזע גזוז, שטוף בעדינות, לחתוך לתוך 3/4-in.- חלקים רחבים7501 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק יין לבן יבשבקבוק יין לבן יבש3largesחלמוניםחלמונים2קרום: פירורי קרקר גרהםקמחקמח1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, מרוסקשן שום, מרוסק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם פנים או שמנת מתוקהקרם פנים או שמנת מתוקה454פלפל האבנרוכרישה, חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד, חצוי לאורך, שטוף, פרוס דקכרישה, חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד, חצוי לאורך, שטוף, פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן454פלפל האבנרושורשי פטרוזיליה* (2 ק שורשי פטרוזיליה* (2 ק " ג. עם צמרות) או גזר לבן קטן, קצות גזע וטיפים גזוז, שורשים קלופים לחתוך לתוך 1/2 - על ידי 2-in. חלקים4גבעולי פטרוזיליה בתוספת 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה גס (להשתמש צמרות מן השורשים, אם רך)גבעולי פטרוזיליה בתוספת 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה גס (להשתמש צמרות מן השורשים, אם רך)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)על פלפל, מחולקעל פלפל, מחולק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)על מלח ים כשר או משובח, מחולקעל מלח ים כשר או משובח, מחולק1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח