עוף מטוגן עם תפוחי אדמה אדומים ומרק טרגון
עוף מטוגן עם תפוחי אדמה אדומים ומרק טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 238 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שאלוט, טרגון, טריזים תפוחי אדמה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טרגון עוף מטוגן, עוף מטוגן עם סיידר תפוחים, טרגון ושמנת, ו בקלה במרק עגבניות טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט למחבת; saut 1 דקה.
הוסף עוף למחבת; לטגן 2 דקות או עד השחמה.
מוסיפים מרק, יין, טרגון, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים 5 דקות או עד תפוחי אדמה רכים.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה.