קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

עוף מטוגן קלאסי

עוף מטוגן קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן קלאסי. מנה אחת מכילה 839 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פפריקה, פלפל קאיין, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: עוף מטוגן קלאסי, עוף קלאסי אורז מטוגן, ו עוף קלאסי אורז מטוגן.

הוראות

1
מתבלים את העוף בנדיבות עם מלח ופלפל שחור; מניחים על תבנית אפייה, מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מערבבים את חלב החמאה, רוטב חריף,עלה דפנה, שום וקורנית בשקית ניילון גדולה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מוסיפים את העוף, מוודאים שהחתיכות שקועות. חותם ומקרר 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, פפריקה, אבקת בצל, קאיין, 3 1/2 כפיות מלח ו 1 1/2 כפיות פלפל שחור בשקית נפרדת resealable.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
מלא מחבת ברזל יצוק 12 אינץ עמוק באמצע הדרך עם שמן בוטנים חלקים שווים וקיצור.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
חום מעל חום בינוני עד מדחום מטגן עמוק רושם 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הסר כמחצית חתיכות העוף מתערובת החמאה, ומאפשר לטפטף עודף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
8
להעביר את התיק של קמח מתובל; לאטום וללחוץ מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
9
הסר מן התיק, לנער את כל קמח עודף ולהעביר מתלה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
10
בזהירות להוריד את העוף המצופה לתוך השמן. הטמפרטורה תרד ל 300 מעלות F ל 325 מעלות F; להתאים את החום כדי לשמור על טמפרטורה זו כך הקרום לא לשרוף לפני הבשר מבושל. פריי, ללא הפרעה, 2 עד 3 דקות כדי להגדיר את הקרום, ואז בזהירות להרים עם מלקחיים כדי לבדוק את בראונינג; להמשיך לטגן, פונה לפי הצורך, עד חום זהוב מבושל דרך, 12 עד 14 דקות יותר עבור חתיכות קטנות ו 14 עד 16 דקות יותר עבור אלה גדולים יותר. (מדחום צריך לרשום 160 מעלות f בשדיים ו 170 מעלות F בירכיים ומקלות תיפוף.)
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
הסר את העוף למדף נקי לנקז, מפזרים מלח ולתת לנוח כמה דקות. חזור עם העוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(או או רגיל)(או או רגיל)
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
13
צילום: יונהי קים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.