לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו עוף מילאנו עם רוטב עגבניות ושומר. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.44 דולר למנה. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. אם יש לכם קמח, פירורי לחם, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוף מילאנו עם רוטב עגבניות טרי, עוף מטוגן בתנור מילאנו עם סלט עגבניות-בצל, ו עוף מילאנו עם רוטב חמאת לימון.
הוראות
1
לעוף: הניחו מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -150 מעלות פ.מרפדים תבנית עם רשת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בעזרת 3 קערות רדודות רחבות מוסיפים את הקמח ל -1, הביצים לאחרת ולקערה השלישית משלבים את פירורי הלחם, גבינת הפרמזן, הבזיליקום והטימין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
על משטח עבודה שמים את העוף בין 2 חתיכות ניילון. בעזרת פטיש בשר דופקים קלות את העוף עד לעובי של 1/4 עד 1/2 אינץ'. מתבלים את העוף במלח ופלפל. מחפר את נתחי העוף בקמח לציפוי קל, ואז טובל בביצים הטרופות, ומאפשר לביצה העודפת לטפטף. מצפים את העוף בתערובת פירורי הלחם, לוחצים בעדינות להדבקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו
4
במחבת מטגן גדולה ונטולת מקלות, מחממים את השמן הצמחי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים 2 חתיכות מהעוף הלחם לשמן ומבשלים עד להזהבה בהירה, כ -3 עד 4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף בפירורי לחם
דַק-
6
מעבירים את העוף לתבנית האפייה המוכנה ושומרים על חום בתנור. חזור על הפעולה עם העוף שנותר. שמרו את מיצי הבישול בתבנית המוקפצת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לרוטב: בעזרת אותה מחבת מטגן מוסיפים את שמן הזית למיצי הבישול השמורים ומחממים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השומר ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד לריכוך, בערך 5 עד 6 דקות. מערבבים פנימה את עגבניות השרי, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, שום וטימין. מבשלים 5 עד 6 דקות עד שהעגבניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוציאים את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומערבבים עד שהתערובת שמנת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
11
מעבירים את העוף לפלטת הגשה וכף את הרוטב מעל לפני ההגשה.