עוף משמש קל במחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף משמש קל במחבת. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שימורי משמש, קורנפלור, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו פסטה קלה עם סיר כדורי בשר, עוף מזוגג משמש קל, ו עוף מזוגג משמש קל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את האורז ו 3 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות; מבשלים עד האורז הוא מכרז ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
בזמן שהאורז מתבשל, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל. לאחר השמן חם, מערבבים את העוף, ומבשלים 5 דקות. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות יותר.
יוצקים את ציר העוף, משמשים מיובשים ושימורי משמש.
מביאים את התערובת לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף הוא רך, 10 עד 15 דקות. ממיסים את עמילן התירס ב 2 כפות מים, ומערבבים לתוך תערובת עוף מבעבע. לבשל עד הרוטב התעבה ופינה, על 1 דקה.
מגישים את עוף משמש על אורז.