קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

עוף משמש קרקר כתום

עוף משמש קרקר כתום
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. מתכונים דומים: משמש, דובדבן, קרקר קרקר גרהם, עוף תפוז משמש, ו עוף עם מילוי תפוז-משמש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקציפים יחד את מיץ התפוזים, החרדל והמלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים יחד את פירורי קרקר, גרידת תפוז, ופלפל שחור על צלחת. מעיל כל ירך עוף בתערובת מיץ תפוזים ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת פירור קרקר כדי לכסות את שני הצדדים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
4
מניחים את הירכיים בפירורי לחם על תבנית האפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים בתנור שחומם מראש 15 דקות; להעיף ולהמשיך לאפות עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 15 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
תחליף את הגדרת התנור ל "צלייה".'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מעל כל ירך עם כף של שימורי משמש ומניחים מתחת לגריל התנור עד שהריבועים מתחילים לקרמל, 2 עד 3 דקות. כאשר העוף נראה כאילו הוא מתחיל לשרוף אותו נעשה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®