קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

עוף משמש קרקר כתום

עוף משמש קרקר כתום
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. מתכונים דומים: משמש, דובדבן, קרקר קרקר גרהם, עוף תפוז משמש, ו עוף עם מילוי תפוז-משמש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקציפים יחד את מיץ התפוזים, החרדל והמלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים יחד את פירורי קרקר, גרידת תפוז, ופלפל שחור על צלחת. מעיל כל ירך עוף בתערובת מיץ תפוזים ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת פירור קרקר כדי לכסות את שני הצדדים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
4
מניחים את הירכיים בפירורי לחם על תבנית האפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים בתנור שחומם מראש 15 דקות; להעיף ולהמשיך לאפות עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 15 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תחליף את הגדרת התנור ל "צלייה".'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מעל כל ירך עם כף של שימורי משמש ומניחים מתחת לגריל התנור עד שהריבועים מתחילים לקרמל, 2 עד 3 דקות. כאשר העוף נראה כאילו הוא מתחיל לשרוף אותו נעשה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה