עוף סלטימבוקה
Saltimboccan עוף הוא מתכון ללא גלוטן וראשוני עם 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 24 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 234 קלוריות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם מלח ופלפל, תרד, מרק עוף דל מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 88% , וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Saltimbocca Di Manzo , Saltimbocca בגריל מעורר תיאבון , ועוף קשיו Crockpot .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את קציצות העוף שטוחות על משטח העבודה.
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
הניחו פרוסה אחת של פרושוטו על כל קציצת עוף.
סוחטים את התרד הקפוא כדי להסיר את עודפי המים. מתבלים את התרד במלח ופלפל. בקערה קטנה, לזרוק את התרד עם 1 כף שמן לציפוי.
מסדרים שכבה אחידה ודקה של תרד על גבי פרוסות הפרושוטו.
מפזרים על כל אחד את הפרמזן באופן שווה. החל מהקצה המחודד הקצר, מגלגלים כל קציצת עוף כמו לג'לירול. מאבטחים בעזרת קיסם.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה וכבדה על אש גבוהה.
מוסיפים את העוף ומבשלים רק עד להזהבה, כ-2 דקות לכל צד.
מוסיפים את מרק העוף ומיץ הלימון, ומגרדים את החתיכות השחומות מתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מביאים את הנוזל לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית. מכסים ומבשלים עד שהעוף רק מבושל, בערך 8 עד 10 דקות.
מעבירים את העוף לצלחת. מבשלים את נוזל הבישול על אש גבוהה עד שהוא מצטמצם לכ-2/3 כוס, כ-5 דקות. מתבלים את נוזל הבישול במלח ופלפל, לפי הטעם.
מטפטפים את נוזלי הבישול המצומצמים על העוף ומגישים מיד.