עוף עם פטריות, פרושוטו ורוטב שמנת
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פרושוטו & עוף פונטינה עם רוטב פטריות לימון, עוף טטרזיני (פסטה עם עוף ופטריות ברוטב שמנת), ו עוף ופטריות ברוטב שמנת ויין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
טפטוף חמאה לתוך תבשיל קדרה. עוף העונה עם מלח, פלפל, ו 1 כף שום. לעטוף ירכיים עוף פרושוטו, ומניחים בצלחת תבשיל.
מפזרים פטריות ושום שנותר על גבי עוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד מיצים לרוץ ברור, על 1 שעה.
הסר עוף למגש, ומכסה בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
יוצקים טפטוף מתבשיל למחבת להגדיר על חום בינוני-נמוך.
לטאטא ביין ושמנת חמוצה, ומבשלים עד שהתחממו, על 5 עד 7 דקות.