עוף פטריות שוויצרי
עוף עם פטריות שוויצריות היא מנה עיקרית המתאימה ל-4 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -41 גרם חלבון , 23 גרם שומן , וסך הכל 429 קלוריות . תמורת 1.92 דולר למנה , מתכון זה מכסה 24% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חמאה, חצאי חזה עוף, שינקן מעדנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -20 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 59% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו פאי המבורגר פטריות-שוויצרי , קיש עם מנגולד ופטריות , ופופאובר מאפה עם מנגולד ופטריות .
הוראות
משטחים את העוף לעובי של 6 מ"מ. בקערה שטוחה, טורפים קלות את הביצה.
ערבבו פירורי קרקרים ומלח בקערה שטוחה נוספת. טבלו את העוף בביצה, לאחר מכן גלגלו אותו בפירורים; הניחו בצד.
במחבת גדולה המתאימה לתנור, מטגנים את הפטריות בכף חמאה עד שהן רכות; מוציאים ומניחים בצד. באותה מחבת, מטגנים את העוף על אש בינונית בחמאה הנותרת במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהן כבר לא ורודות.
מניחים מעל כל חצי חזה עוף פרוסת חזיר, פטריות ופרוסת גבינה. צולים על האש בגובה 10-15 ס"מ למשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה.