עוף פיקטה עם פסטה שיער מלאך דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך מיץ לימון, צלפים, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו עוף פיקטה עם פסטה שיער מלאך, צדפה פיקטן על שיער מלאך, ו פסטה עם שיער מלאכי ועוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים יחד קמח, פלפל שחור ופפריקה בצלחת רדודה. לדלות את חתיכות העוף בתערובת הקמח, ציפוי שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
יוצקים את היין למחבת החמה ומביאים לרתיחה על חום גבוה, מגרדים את חתיכות השחמה מלמטה ובצדדים של המחבת. מרתיחים את היין עד שהוא מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מקציפים במרק העוף, שום שמור, מיץ לימון וצלפים. מבשלים במשך 5 דקות מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הנותרים 2 כפות חמאה ופטרוזיליה. החזירו את חתיכות העוף למחבת והמשיכו לבשל בחום בינוני עד שהרוטב יתעבה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
בינתיים, למלא סיר גדול עם מים מלוחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את פסטה שיער המלאך, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, 4 עד 5 דקות.