עוף-פסטה פסטו
עוף-פסטו פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, פילדלפיה גבינת שמנת, farfalle, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פסטה עוף פסטו, פסטו עוף ופסטה, ו פסטה פסטו עם עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים עוף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 7 עד 8 דקות. או עד שנסיים.
מוסיפים אפונה ופלפלים; מבשלים 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים ממרח גבינת שמנת, חלב ורוטב פסטו עד מעורבב.
מוסיפים למחבת; מבשלים ומערבבים 2 דקות. או עד מחומם דרך.
מערבבים פסטה; למעלה עם מוצרלה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.