עוף פסיכי.
אם יש לכם עוף, שיני שום, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די גרוע. נסו עוף פסיכי., Cheesesteak פסיכו טיבי, ו מתכון רוטב ברביקיו פסיכו של הדודה שלי Marlyn (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר. לשטוף עוף; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. עם סכין, לחתוך עוף כל 2 אינץ', מה שהופך 1/2 אינץ חריצים עמוקים.
מערבבים חומץ, טימין, מלח, פלפל ושום; לשפשף תחת עור משוחרר ועל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים את השד בצד על מחבת מטאטא.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד רושמים מדחום 180, צולה מדי פעם עם טפטוף.
בואו לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.