קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

עוף פסיכי.

עוף פסיכי.
אם יש לכם עוף, שיני שום, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די גרוע. נסו עוף פסיכי., Cheesesteak פסיכו טיבי, ו מתכון רוטב ברביקיו פסיכו של הדודה שלי Marlyn (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר. לשטוף עוף; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. עם סכין, לחתוך עוף כל 2 אינץ', מה שהופך 1/2 אינץ חריצים עמוקים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
מערבבים חומץ, טימין, מלח, פלפל ושום; לשפשף תחת עור משוחרר ועל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
עוף שלםעוף שלם
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
מניחים את השד בצד על מחבת מטאטא.
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
5
יוצקים יין על עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ייןיין
6
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד רושמים מדחום 180, צולה מדי פעם עם טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
בואו לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.