קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוף פרמזן שום

עוף פרמזן שום
אם יש לך חמאה, גבינת פרמזן, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוף פרמזן שום אפוי, עוף עם שום ופרמזן פולנטה, ו פרמזן קל-עוף שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בצלחת רדודה או קערה, לשלב את פירורי הלחם, גבינה, בצל, אבקת חרדל; להפריש. ממיסים חמאה בסיר קטן; מוסיפים שום ורוטב ווסטרשייר, ושום לטגן עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
אבקת חרדלאבקת חרדל
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
גבינהגבינה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
הסר מהחום.
4
לטבול חזה עוף בתערובת חמאת שום, ואז להתגלגל פירור לחם ותערובת גבינה, ציפוי ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
חמאת שוםחמאת שום
גבינהגבינה
לחםלחם
גלולגלול
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
מניחים עוף מצופה בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
טפטוף עם כל תערובת חמאת שום שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד עוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור