עוף פרמז'ן
עוף פרמז'ן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 735 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו שום, עגבניות, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, עוף פרמז'ן, ו עוף פרמז'ן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ופלפל יחד על צלחת גדולה.חזה עוף דל שטוח בתערובת קמח. הגדר aside.At הפעם, אתה יכול להתחיל סיר מים עבור הפסטה שלך. מבשלים לינגוויני עד אל דנטה.
מחממים שמן זית וחמאה יחד במחבת גדולה מעל חום בינוני. כאשר חמאה מומסת תערובת שמן / חמאה הוא חם, ומטגנים חזה עוף עד חום נחמד וזהוב בכל צד, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
הסר חזה עוף מהמחבת ולשמור חם.ללא ניקוי מחבת, מוסיפים בצל ושום ומערבבים בעדינות במשך 2 דקות.
יוצקים יין לגרד את החלק התחתון של המחבת, מקבל את כל חתיכות טעם מהתחתית. אפשר יין לבשל למטה עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
יוצקים עגבניות מרוסקות ומערבבים לשלב.
מוסיפים סוכר ועוד מלח ופלפל לפי הטעם. אפשר לבשל במשך 30 דקות. לקראת סוף זמן הבישול מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומערבבים את הרוטב.בזהירות להניח חזה עוף על גבי הרוטב לחלוטין לכסות אותם בפרמזן מגוררת.
מניחים מכסה על מחבת ולהפחית את החום נמוך. אפשר להרתיח עד גבינה מותכת ועוף מחומם היטב.
מוסיפים עוד גבינה לפי הטעם.
מניחים אטריות מבושלות על צלחת ומכסים ברוטב.
מניחים חזה עוף על גבי ומפזרים פטרוזיליה יותר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto