זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו חומץ תפוחים, שום, עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה טוב. מתכונים דומים: עוף בגריל מתוק מזוגג, רגל כבש חמאה מזוגגת חרדל, ו דג נזיר מטוגן בגריל עם תבשיל שעועית ראנר מתוק.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מפזרים את העוף במלח ופלפל. אפשר לנוח על הדלפק עד 2 שעות לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מחממים מחבת גדולה הניתנת לתנור (כגון מחבת ברזל יצוק) על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית. בדיוק כשהשמן מתחיל לעשן, מוסיפים את העוף, עם העור כלפי מטה. לחץ בעדינות בזמן הבישול ואפשר לצרוב עד שהצצה מתחת חושפת עור חום זהוב, כ -10 דקות. בעזרת מלקחיים הופכים את הציפור כך שהעור יהיה מעל ומכניסים את התבנית לתנור. היו עדינים עם המלקחיים, הם עלולים לקרוע את העור; נסה לאחוז ברגליים כדי להעיף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים את המחבת בתנור וצולים כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, בסיר על אש בינונית, מוסיפים את החמאה וממיסים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הבצל, השום והפלפל, ומפזרים קורט מלח וטחינת פלפל. להזיע את הבצל במשך כמה דקות, אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את הסוכר החום, החרדל, הרוטב החם והחומץ. מבשלים עוד קצת כדי להביא את הטעמים יחד, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8
כשהעוף נמצא בסביבות 140 מעלות צלזיוס, בערך 30 דקות פנימה, מוציאים מהתנור ומברישים על הזיגוג. מחזירים לתנור וממשיכים לבשל עד שמד חום לקריאה מיידית קורא 165 מעלות פרנהייט, כ -15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תנו לעוף לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
חותכים את הרגליים, ואז פורסים את השד וחותכים למנות.